Kevään melonishotti

on

 

Pidettiin vappupäivänä nyyttärit meillä. Alkuun nautittiin tämä vesimelonista ja makeista, pitkulaisista suippopaprikoista surautettu shotti. Ainesosien lista on tässä Glorian ruoka & viini -lehden vinkissä mukavan lyhyt, mutta määrillä tulee isommallekin porukalle skoolattavaa kevään juhliin. 

Shotin tein valmiiksi jo edellisenä iltana, jolloin se ehti sopivasti tekeytyä seuraavaan päivään. Alkuperäisessä reseptissä oli tavallista paprikaa, mutta ajattelin, että suippopaprika tuo makuun mukavaa pyöreyttä.

Nuo veljen perheeltä lahjaksi saadut pikkulasit sopivat minusta kivasti shotille.

Melonishotti

vesimeloni (noin 1 kg)

makea suippopaprika

1 rkl balsamicoa

ripaus chilihiutaleita

ripaus suolaa

1. Lohko meloni, poista kuori ja siemenet. Poista myös paprikasta siemenet ja paloittele se. 

2. Nakkaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja hurauta tasaiseksi juomaksi.

Seuraavaksi ajattelin kokeilla shottia verkko- tai hunajamelonista, inkivääristä ja limetistä.

Tässä vielä pari erittäin myöhästynyttä kuvaa vappupöydästä. Vasta pöydässä huomasin, että servietit unohtuivat…


     

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s