Hevonen tuli kotiin

Olen pikkuisen yrittänyt pitää suodatinta siinä, ettei kotiin uisi ihan hirveästi hevosaiheista tavaraa. Hevosihminen kun olen, niin se kävisi kyllä helposti.

Kun yhtenä päivänä katselin kotona ympärilleni, niin kyllähän silmään kuitenkin osui kaikenlaista nelijalkaista. Uusin löytöni on tämä tyyny. Se tuntui suorastaan kuiskivan erään liikkeen ikkunassa ohi kävellessäni, että tässä minä olen ollut odottamassa sinua. Tällä tanskalaisella By Nordilla on muuten paljon kivoja luontoaiheisia tekstiilejä, jos innostut.

 

Tämä paperimassasta tehty pikkupatsas on puolestaan vanhin hevosaiheinen sisustustavara. Löysin sen aikoinaan Savonlinnasta, kun ajelimme herra Hoon kanssa kesäturneella pitkin poiki Suomea. Siitä onkin aikaa, sillä se oli vielä markka-aikaa! 

  

Reissuissa tykkään penkoa usein kaisn maailman grafiikkalaareja. Tämä maailmankuulua Il Palio -laukkakilpailua kuvaava vauhdikas grafiikkajäljennös löytyi Sienasta eikä maksanut kuin parikymppiä. Kun vedoksen kehysti asiansa osaava kehysliike, se sai ihan uuden ilmeen. 

  

 

Tämä kolmikko puolestaan löytyi Sevillasta eräästä reissusta. Meillä se on makuuhuoneessa unta vartioimassa. 

  

  

Terhi Mickelssonin käsialaa oleva Vanha tamma hunningolla tarttui matkaan Inkoosta eräällä kesäreissulla. Painokuvajäljennöksen kehykset ovat taas mallia Made in Ikea.

  

Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä: muutaman sentin korkuinen miniatyyripatsas oli Rooman-reissussa museon taidekaupassa odottamassa kulkijaa ja löytäjää. 

   

 

Seinälle pääsyä odottaa vielä yksi aarre. Lapsuudenkotini maisema, jossa suomenhevonen katselee järvelle mustavalkoisessa valokuvassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s