Erilainen kuusijuhla

IMG_6785.JPG

IMG_6784.JPG

Musan eskariryhmän joulujuhla sai meiltä täydet pisteet. Niiden teema osoittautui ihan nappivalinnaksi: liikunnallisessa juhlassa kuusivuotiaat saivat kiertää parkour-rataa sydämensä kyllyydestä. Radalla oli kiipeilyä, rekkejä, huimia ilmaloikkia, köysissä killumista ja niin edelleen.

Loistava vaihtoehto perinteiselle kuusijuhlalle, sanon minä. Lapset saivat purkaa energiaansa (ja juhlajännitystä) tunnin ajan koulun liikuntasalissa. Tuumasin herra Hoolle, että kyllä niitä joululauluja ehtii vielä kuunnella ja perinteisempiä kuusijuhlia todistaa.

IMG_6786.JPG

Mainokset

2 Comments Lisää omasi

 1. Nimetön sanoo:

  Kiva uusi juhlamuoto,varmasti miljoonasti enemmän lastenkin mieleen kun jokavuotinen tonttuleikki.Energisten juhlijoiden viihtyminenhän on pääasia,palkinto hyvin sujuneesta lukuvuodesta.
  Ompa Musa kasvanut kovasti siitä,kun edellisen kerran katselin hänen kuviaan,alkaa olla iso poika jo.Onneksi sentään kaikki mukavat lapsen aidot joulujutut säilyvät tärkeinä,niinkuin se teidän piparipurkki siellä rapulla 🙂

  Poistuisivatpa nämä pimeät päivät ja saataisi oikea talvi,ihan kamalasti väsyttää hämärät päivät.Aurinkoa ei mikään sähkövalo korvaa meille ihmisille,eikä kasveille. Odotetaan joulua ja nautitaan tuoksuista jotka sen valmisteluun kuuluvat.

  T.Sissi

  Tykkää

  1. Nimetön sanoo:

   No kuule, sitä minäkin ihmettelen, että missä välissä Musasta on noin iso tullut! Mutta ihanaa on se, että joulukalenterin ilmestyminen ja piparipurkin tyhjentyminen tuottavat vielä sen aidon hämmästyksen: ”Äiti, isi, arvatkaa mitä…!” Ja niin olen tuumannut, että sitten isompanakin voi sanoa, että on kivaa uskoa jouluun ja siihen, että me kaikki voidaan olla niitä hyvän mielen tuovia tonttuja 😀

   Me odotetaan niin paljon lunta myös! Pari kertaa sitä on satanut, mutta sulanut. Mutta niin kuin sanoit, onneksi on kaikkia muita ihania juttuja, jousta voi nauttia joulua odottaessa. Lämpöistä joulun odotusta Sissi sinulle ja läheisillesi!
   T. Minna

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s