Luonnon väriterapiaa

image

image

image

Tänä syksynä olen saanut nauttia erityisen paljon luonnon tarjoamasta väriterapiasta. Syksy on näet huristellut menemään pääosin puutarhakoulussa. Viime viikkoina olen tehnyt kouluun kuuluvaa työharjoittelua ulkona puistossa tässä uskomattomassa värikylvyssä.

Ja sehän sopii tällaiselle ulkoilmaihmiselle! Olen leikannut pensaita ja puita, muun muassa iki-ihania tammia. Olen opetellut käyttämään jyrsintä ja trimmeriä. Ja ajamaan traktoria! Olen kitkenyt, haravoinut ja siistinyt puiston istutuksia.

Eilen teimme perennaistutuksen. Oli mahtavaa nähdä omien käsien jälki ja se, kuinka ankeasta ja epämääräisestä alueesta sukeutui päivän mittaan värikäs perennapenkki.

Ja aina joka välissä olen näpsinyt näitä kuvia kännykällä!

image

image

image

Mainokset

2 Comments Lisää omasi

 1. Sissi sanoo:

  No todellakin,ihania ovat syksymme värit!
  Minä taas olen seurannut muuttolintujen parvia ja auroja niskat nurinpäin ja samalla nauttinut taivaan syvenevistä sinisistä.Nyt täällä meillä alkaa jo olla alastonta,luonto on jo vetäytynyt nukkumaan.Muutama kuukaus ja taas ollaan keväässä 🙂

  Tykkää

  1. Hihih, olen myös katsellut puistotöiden lomassa joutsenia, kurkia ja valkoposkihanhien auroja taivaalla. En ole aina syksyfani ollut, mutta viime vuosina olen alkanut tykätä myös siitä ainutlaatuisena vuodenaikana. Lehtensä pudottaneita puitakin olen alkanut katsoa ihan uudella silmällä ja nähnyt myös niissä kauneuden. Nautitaan tästä ja sitten taas luonnon heräämisestä! Ihania syyspäiviä Sissi!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s