Uutta tulossa!

20140610-213710.jpg

VIIKON MUUTOS Täällä ollaan, vaikka ei uskoisi! Viimeinen päivitys on pääsiäisen tienoilta.

Jouduin heittämään jaakobinpainia itseni kanssa blogin jatkosta. Kevät on ollut mahtavan kiireistä (kyllä, luitte oikein, uutena yrittäjänä olen siitä niin kiitollinen) aikaa, sillä olen ryhtynyt yrittäjäksi! Kalenterissa on siis juttukeikkoja, juttujen kirjoittamista, puutarhakoulua, siihen liittyvää työharjoittelua (muun muassa siellä kukkakaupassa, josta kerroin) ja Fore!-nimisen golflehden tekoa.

Siksi piti oikein itseltäkin kysyä, että kuinka käy Luonnonkiharan. Mutta siitä on kasvanut minulle niin läheinen, että jatkuvasti tuntuu, että jotain tekemisestä puuttuu, kun en ole päivityksiä tehnyt… En minä halua sitä telakalle laittaa!

No, seuraava kysymys tietysti oli: mistä aika? Tuumauksen jälkeen päätin, että blogi muuttaa vähän muotoaan. Jatkossakin on luvassa perheemme kuulumisia ja tuttuja teemoja, mutta napakammin. Tiiviimpiä postauksia, enemmän kuvia, kivoja bongauksia. Tuunaan Luonnonkiharalle myös uuden ulkoasun, sillä tässä elämäntilanteessa tuntuu luontevalta uudistaa sitäkin.

Ja vielä. Erityiskiitos kaunis sinulle Sissi, joka aloit kysellä kuulumisten perään, kun mitään ei kuulunut… Ihanaa että olet!

Tätä kukkakuvaa ei siis tarvitse tuijottaa seuraavaa kahta kuukautta. Luonnonkiharassa rönsyää kohta kaikkea uutta ja mukavaa!

Mainokset

One Comment Lisää omasi

  1. Nimetön sanoo:

    :),kiva juttu.Iloista jatkoa kesääsi!

    T.Sissi

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s