Näistä asioista nautin tänä vuonna

20140110-120007.jpg

VIIKON LÖYTÖ Vuodenvaihteessa muistin, että kirjahyllyyni oli hautautunut tämä kirja, jonka olen joskus, muutama vuosi sitten, saanut. Nyt tuntui hyvältä hetkeltä kaivaa se esille.

Päätin kirjata Hyvän olon vuosikirjaan vuodelta 2014 ne asiat, joista nautin ja jotka ilahduttavat minua. Tekemiset, ajatukset ja elämykset, joista tulee hyvä olo ja mieli. Päätin, että mikään asia ei ole liian pieni päätyäkseen kansien väliin.

Kirja toimii tietty samalla tavalla kuin päiväkirja. Mutta kun päiväkirjaan purkaa usein niitä ryppyisiä fiiliksiä, toivon että Hyvän olon vuosikirja (Gunnerus) virittää hoksaamaan ja tulemaan tietoiseksi niistä nopeasti ohi suhahtavista hetkistä, jolloin on tapahtunut jotain hyvää. Ihmisen muistin tietäen ne kun painuvat yhtä nopeasti unohduksiin.

Asettelinkin kirjan yöpöydälle, ettei unohtuisi kirjoittaa… On mielenkiintoista katsoa sitten vuoden päästä, millaisia juttuja tältä vuodelta on kertynyt.

Eihän niiden hetkien taltioimiseen tarvitse mitään erityistä kirjaa, saman asian ajaa vaikka ruutuvihko. Mutta jos kiinnostuitte tästä, googlailin että kirjaa löytyy muun muassa nettikaupoista.

20140110-120057.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s