Luvassa herkkukuoseja!

Kallvik
Kallvik

VIIKON LÖYTÖ Ai että minä sitten tykkään Vallilan sisustuskankaista. Vaikka syksy on vasta syvenemässä, on postattava jo näistä ensi kevään ja kesän herkuista.

Poimin tänne suosikkejani Mielentilat-kokoelman kuoseista, jotka juhlivat luontoa, kevättä, taidetta – ja makeisia! Kokoelman saatesanat helisyttelevät minussa tärkeitä juttuja: ”Olemme jatkuvasti jossakin mielentilassa: voimme olla latautuneita, hepulissa, aitoja tai tiedostavia. Mielentilamme saavat meidät toimimaan eri tavoin ja tekemään päätöksiä. Erilaisuudestamme huolimatta me löydämme toisemme – kun ihmiset kohtaavat syntyy tekoja, joilla on merkitystä.” Ja vielä: ”Moniarvoisuus on hyve, elämäntapa ja päämäärä, joka näkyy kokoelman moniulotteisuudessa ja kontrasteissa. Kokoelma näyttää maailmaa, kertoo tarinoita tutusta ja tuntemattomasta. Samalla kaiken ytimessä on ylpeys suomalaisuudesta.”

Tässä muutama ihastukseni, ensiksi kuoseja, jotka vievät retkelle suomalaiseen kesään, metsän siimekseen ja rantakaislikkoon.

Laulu
Laulu
Korento
Korento
Kallvik
Kallvik
Kallavesi
Kallavesi
Koivikko
Koivikko
Huhuu
Huhuu

Sitten pari kuosia, jotka vievät ajatukset maailmalle ja matkoille: Kujakatti, Köysirata ja Papaija.

Kujakatti
Kujakatti
Köysirata
Köysirata
Papaija
Papaija

Kokoelmassa myös paiskataan kättä maalaustaiteen (ja Ateneumin) kanssa. Leikkiviä poikia rannalla ja Luxemburgin puistossa ovat toisintoja Albert Edelfeltin kuuluista maalauksista. Molempia kuoseja on luvassa metrikankaana ja valmisverhoina.

Leikkiviä poikia rannalla
Leikkiviä poikia rannalla
Luxembourgin puistossa
Luxembourgin puistossa

Nostalgista mieltä kutittelevat tuttujen makeisten kuosit Kettukarkki ja Karkkipäivä. Kukapa tämän ikäinen ei muistaisi Kettukarkkia lapsuudestaan… Karkkipäivässä se saa kaverikseen Mariannen ja Salmiakin. Herkkuja kuoseja lastenhuoneeseen!

Kettukarkki
Kettukarkki
Karkkipäivä
Karkkipäivä

Karkkipäivää on saatavilla metri- ja vahakankaana, valmisverhona ja tyynynpäällisenä, ja kuosi ui myös keittiötuotesarjaan, kangaskassiin ja leipäkoriin. Kettukarkki taipuu metrikankaaksi, valmisverhoksi ja jättityynynpäälliseksi.

Kokoelman kankaat ja tuotteet ovat kaupoissa tammikuun aikana.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s