Pastan keittäjän kultaiset säännöt

20131005-141803.jpg

VIIKON RUOKAHERKKU Kokkasin pitkästä aikaa avokadopastaa. Maukasta tuli. On se vaan niin mukavaa, kun on luottoreseptejä, jotka toimivat aina.

Paitsi että. Spagettia keittäessä tein sen, mitä ei koskaan saisi tehdä, kun pasta on kypsymässä hellalla. Aloin puuhailla muuta (päivittää naamakirjaa).

Parhaan ystäväni italialainen miesystävä on antanut kaksi ohjetta pastan keittämiseen. Laitan ne nyt tännekin jakoon. Mihinkään muuhun ei Italiassa suhtauduta niin suurella hartaudella kuin ruoanlaittoon, ja pastan keittäminen on pyhä asia. Rakastan Italiaa tämän(kin) vuoksi: elämän tärkeät asiat ovat oikeassa järjestyksessä.

Mutta tässä ne ohjeet. Pätevät aina.

1. Älä koskaan tee mitään muuta silloin, kun keität pastaa. Never ever.

2. Ole rohkea. Jos haluat pastan olevan al dente, älä nössöile pastaa liian kypsäksi.

20131005-140234.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s