Kaunista juhannusta!

IMG_7679

VIIKON TUTTAVUUS Keveys. Mikä ihana olotila. Sain eilen valmiiksi viimeiset jutut ennen lomaa. Edessä juhannus, matka Italiaan, merielämä.

Kun jutut lähtivät matkaan, fillaroin hakemaan Musan päiväkodista. Sitä ennen koukkasin kylämme kukkakauppaan. Tuntui, että sydän oli auki aurinkoon, kun viuhdoin kylänraittia.

Oli haikea ja liikuttunutkin fiilis, sillä loman jälkeen Musa vaihtaa ryhmää. Tosin vain yläkertaan samassa päiväkodissa. Vein läksiäisiksi Musan parastakin paremmille hoitajille kesähoivattavaa. Perinteisten kukkien sijaan löysin kukkakaupasta terhakoita yrttejä. Lehtipersiljat näyttivät ihan söpöiltä, kun ne kietaistiin juhlavampaan pakettiin.

Ajattelin olla laiska tänä juhannuksena. Lähdemme vasta aamulla ajamaan maalle (huomaa jo nyt, kuinka tämäkin kulmakunta on hiljentynyt). Juhannuspöydän viemisissä aion turvautua vanhoihin tuttuihin, mansikkagazpachoon ja salsa verdessä uivaan silliin. Niiden ohjeet löydät täältä, jos innostut. Sillin ehtii tehdä vielä tänään tekeytymään, mansikkagazpachon pyöräytän vasta aattona juuri ennen kuin nostan sen pöytään. Aikaa menee vain vartti.

Kuljeskelen pihalla, katselen pörheitä perennoja.

IMG_7664

IMG_7662

Työnnän nenäni pionin tuoksuun. Ovat ne taas pökerryttävän ihania. Hurmaavaa juhannusta!

IMG_7680

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s